-->o właśnie co z tym dostępem do maszyn? jeszcze się okaże że taki dział w ogóle nie istnieje albo walają się tam maszyny, które można znaleźć na pierwszym lepszym forum o ls
-->Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Przypominam szanownej administracji, że w Polsce została wprowadzona możliwość zgłoszenia pozwu zbiorowego, przeciwko oszustwom internetowym też a minimalna ilość osób do złożenia takiego pozwu wynosi 10.Może się wydaje to dziwne bo po co kierować do sądu o 3 czy 5zł, ale jak takich osób oszukanych jest 100 to daje 500zł.Pieniądze zostały od nas [czyt. użytkowników] wyłudzone a to jakby się wszyscy zebrali to pewnie sporo więcej(przypominam, że minimalna wartość straty zgłaszana do organów śledczych to 250zł)
Mamy tutaj jawny przykład oszustwa internetowego i wyłudzenia pieniędzy, ponieważ pieniądze zostały pobrane, a dostępu do usługi nie mamy.I teraz żeby administracja przypadkiem nie wpadła na zmianę pierwszych postów skopiowałem je i zrobiłem zrzuty ekranu.
Więc administracjo śpiesz się i postaraj się, żeby w razie dostępu do działu premium nie było tam oklepanych dodatków
-->Proszę mi tutaj nie "wyjezdzać" z kodeksem, hmm.. tak jak pisałem kody mi wysyłać a do drugiego administratora proszę napisać aby dał dostęp do VIP-a
-->to się jakoś dogadajcie bo drugi administrator Michała napisał ze nie potrafi dodawać VIP i mam pisać do ciebie czekam 4 dzień i nic to coś jest nie tak prosił bym zęby ktoś coś z tym zrobił "vici24 "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum